Vermoeidheid

​Herken je jezelf in een van de onderstaande klachten? Of weet je het nog niet zeker? Mail/app of bel ons voor een afspraak! Wij willen graag jouw helpende hand zijn. Door middel van orthomoleculaire voeding- en suppletie willen wij jou weer aan een optimale gezondheid helpen. Samen gaan we jouw doel bereiken!

 • Mitochondriale disfunctie: Je mitochondriën zijn de energiefabriekjes van je lichaam die gehuisvest zijn in je cellen. Hier wordt de stof ATP gemaakt, de enige stof die jouw spieren kan laten samentrekken en jou dus energie geeft om te bewegen. Als er in deze mitochondriën een probleem zit, een disfunctie dus, dan wordt niet het maximaal aantal ATP aangemaakt en voel je je erg vermoeid. Verschijnselen van een mitochondriale disfunctie zijn vermoeidheid, maar ook fibromyalgie en migraine.  
   

 • Slaapproblemen: De slaap is een van de belangrijkste momenten om rust te krijgen voor het lichaam. We hebben per dag 1/3 van de dag rust nodig om te kunnen herstellen, dit komt neer op 8 uur rust per dag. En omdat wij tegenwoordig elk moment van de dag bezig zijn met werk, het huishouden of tv kijken (ja ook dit is stress voor het lichaam) krijgt ons lichaam te weinig tijd om gedurende de dag te herstellen.
  De slaap bestaat uit 5 fases die allemaal doorlopen moeten worden om ervoor te zorgen dat het lichaam alles van de afgelopen dag kan verwerken en kan herstellen door het groeihormoon aan te maken. De lever krijgt ook zijn tijd om alle toxische stoffen af te voeren.
  Al met al een slaaptekort leiden tot een aantal verschijnselen, psychologische en emotionele stoornissen, fibromyalgie en een verhoogd risico op overlijden.

Sociale Media 

 • instagram-logo monkeyfit
 • Facebook symbol owijk
 • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com

KVK: 69719713