online training Stress LEss

In deze training leer jij jouw (onbewuste) stress onder controle krijgt zodat je weer méér energie en focus gaat ervaren.

Je wilt graag meer rust ervaren, maar...

🔸 Je vindt het moeilijk om te ontspannen. Op momenten dat je even rustig zit denk je: hmm, kan ik nu alvast iets doen voor werk? Of moet er eigenlijk nog iets gebeuren!!!??

🔸 Zodra vrienden of familie appen om een datum te prikken, voel je al druk en krijg je voor je gevoel al stress of raak je geïrriteerd. 

🔸 Je ervaart daarnaast ook darm-, huid- en/of  hormonale klachten die maar aanwezig blijven en dáár word je helemaal moe van. 

🔸 Je voelt diep van binnen een soort continu haastig gevoel. Je hebt een kort lontje, je voelt je gespannen en hoofdpijn komt ook vaak om de hoek kijken. 

🔸 Als iemand aan je vraagt of het wel goed met je gaat zeg je ‘Ja lekker druk!’ Maar eigenlijk wil je enkel en alleen maar RUST. 

 

 

Lieve jij. Zijn een van de punten herkenbaar voor je? Dan ervaar jij (chronische) stress. Bewust én onbewust. En alleen JIJ kan daar door simpele stappen al direct verandering in brengen. 

En nee deze simpele stappen zijn niet alleen maar wandelen in de natuur of aan yoga doen.  

Ook voeding en bepaalde aanpassingen in jouw dagelijks leven gaan énorm veel verschil maken.

En laten we dát nou heel graag met jou delen in onze online Stress Less Cursus

In deze online cursus gaan wij jou de handvaten én kennis geven om meer bewust te worden van je stress én HOE je dit gaat verminderen. Op zowel bewust als onbewust niveau. 

Online programma stress less INCL. BONUSSEN

Al meer dan 195 deelnemers gingen je voor en kregen binnen 1 week al meer grip op hun stress! 

 

€99  excl. btw

dIT IS WAT JE ERVOOR KRIJGT

Jij krijgt van ons 

🧡8 video’s met informatie & stappen die je direct kan toepassen. Ook in podcast vorm(t.w.v. €100)

🧡 Altijd toegang tot onze online leeromgeving dus je kan het op je eigen tempo volgen 

🧡eBook met alle informatie van de cursus in tekst (t.w.v. €40) 

🧡We geven je duidelijke stappen in de vorm van opdrachten. (t.w.v. €35)

BONUSsen

🧡 Video met ademhalingsoefening (t.w.v. €10) 

🧡Werkboek met opdrachten (t.w.v. €15) 

🧡Affirmaties én reminders voor op je smartphone of geprint (t.w.v. €25)  

🧡Altijd toegang tot de updates van de cursus. (t.w.v. €20)

Dit zegt een deelnemer

Tomas en Bibi, bedankt voor deze uitgebreide cursus die echt vol waarde zit! Ik heb ‘standaard’ een vrij hoge ademhaling en dacht dat het ‘erbij’ hoorde. Ik besteedde er ook niet zoveel aandacht aan want ik dender maar door in het drukke leven. Het geeft zoveel inzicht om te weten hoe stress werkt en wat je allemaal kunt doen (of juist niet kunt doen) om deze bewuste en onbewuste stress drastisch te verminderen.

De ademhalingsoefeningen, waarbij je ook echt even tot jezelf komt, zijn ook echt superfijn. Ik ben al begonnen met het toepassen van jullie tips op het gebied van bewegen, ontspannen, voeding en mindset en merk nu al dat ik letterlijk meer ademruimte heb.

– Daniella – 

Wij spreken uit ervaring.

Zowel Tomas als ik hebben last gehad van (onbewuste) stress klachten. 

Ik, Bibi had ontzettend veel stress door het schrijven van mijn scriptie of laat ik het zo zeggen: ik was altijd al stress gevoelig, maar mijn scriptie gaf de doorslag. Ik kreeg veel buikpijn, ineens hooikoorts, opgeblazen gevoel, acné, eczeem werd erger en ik sliep ontzettend slecht. Om nog maar niet te spreken dat ik altijd diarree had en ik dacht dat dat ‘normaal’ was. 

Bij de dokter werd ik naar huis gestuurd met de stempel ‘prikkelbaar darmsyndroom’.  Ook Tomas kwam niet veel verder in het reguliere circuit. 

Echter was Tomas het typische gevalletje van: Ik heb nooit stress. 

Maar ook hij kreeg vermoeidheidsklachten, voelde zich futloos én kreeg last van darm en huidklachten. 

Zo kan het dus ook...

We belandde allebei in het alternatieve circuit en zo kwamen we erachter dat voeding, supplementen en bewegen enorm veel invloed heeft op jouw lichaam en zo ook STRESS.  

Door middel van onze opleidingen (gewichtsconsult, orthomoleculair therapeut, personal trainer en hormoonspecialist) zijn wij stap voor stap deze stress gaan aanpakken, met resultaat!

Dit heeft ervoor gezorgd dat we ons nog meer bewust werden van onze onbewuste stress en we echt de puntjes op de i konden gaan zetten om onze klachten te laten verdwijnen. 

We ervaarde vervolgens: 
🔸Veel meer energie
🔸Goed in slaap komen én doorslapen 
🔸Geen huidklachten meer 
🔸Een rustig gevoel van binnen 
🔸Meer focus en overzicht 
🔸Betere hormonale cyclus
🔸Verbeterd darmklimaat 

De stappen die we daarvoor hebben genomen hebben we dus op een informatieve en motiverende manier voor je verzameld in ons online programma: de Stress Less. Deze kan je heerlijk op je eigen tempo volgen, no stress 😛

Aan het einde van de cursus heb je dit bereikt

Je pakt je klachten aan

Je wordt bewust van dagelijkse patronen die jij in jouw leven hebt en hoe je deze simpelweg kan veranderen en zo pak je tegelijkertijd ook jouw klachten aan!

Meer focus & helderheid

Je gaat meer rust en helderheid creëren in je mind waardoor je productiever en overzichtelijker aan de slag gaat. 

meer energie

Je krijgt direct toepasbare tips/tools die ervoor zorgen dat jij weer vol energie je dag doorkomt! 

Trailer Stress Less Training

Reacties van deelnemers

Wat ga je leren in deze cursus?

Module 1

Wat is stress & waar komt het vandaan?

 • Les 1.1: Wat is de functie van stress? Je leert waarom je stresst en waarom je dit soms ook echt nodig hebt.

   

 • Les 1.2: Het verschil tussen bewuste en onbewuste stress. Je leert wat de echte slechte stress is. Als je er niks aan doet, blijven je klachten altijd aanhouden. 

Module 2

Wat doet stress met en in je lichaam? 

 • Les 2.1: Je komt erachter welke stresshormonen er zijn, hoe je ze kunt herkennen en snapt hoe ze werken in je lichaam. Dit de basis die je moet weten, als je je stress wilt verminderen. 

Module 3

Hoe ga jij jouw stress aanpakken?

 • Les 3.1: Wordt bewust van je onbewuste stress. Hoe ga je dit verminderen en krijg je je focus en energie terug? We geven hierin 10 direct toepasbare tips!
 • Les 3.2: Hoe voeding je stress geeft en welke voeding goed voor jou is. 
 • Les 3.3: Hoe sporten invloed kan hebben op jouw stress. 
 • Les 3.4: Persoonlijk verhaal over te weinig eten en te veel doen. Wat deed dit met mijn (Bibi) klachten? En hoe los je dit op?  
 • Les 3.5: Een ademhalingsoefening
  die je op momenten van stress kunt inzetten om direct weer tot rust te komen. 

Bonus Module 4

De laatste handige stappen & handouts 

 • Les 4.1: Hoe je affirmaties en de wet van de aantrekkingskracht kunt inzetten om veel meer rust en overvloed te ervaren.  
 • Les 4.2: Je weet precies welke supplementen of welke combinatie van supplementen ervoor zorgen dat jij jouw stresslevels kan verlagen. 

Voor wie is dit online programma bedoelt?

✅ Deze training is bedoelt voor ondernemers én particulieren die bewust én onbewuste stress ervaren. Die voor hun gevoel altijd druk zijn en moeite hebben met ontspannen. Je wilt dit graag aanpakken en direct al handvaten hebben die je kan toepassen zodat je stap voor stap jouw stress kan gaan verminderen. 

❌ Deze training is niet bedoeld voor mensen die hun gezondheid niet willen aanpakken óf niet geloven in de alternatieve geneeswijze. “Stress zorgt ervoor dat jouw klachten ontstaan. Pak het dus bij de oorzaak aan, in plaats van puur en alleen symptoombestrijding.

Reviews

Houd je vinger op het scherm om het te lezen

Ik kan deze cursus echt aanbevelen voor iedereen, stress of geen stress!
Stress wordt meestal gelijk negatief opgevat, terwijl dat helemaal niet altijd het geval is! Naar aanleiding van de stress cursus van Bibi en Tomas wordt het gelijk duidelijk wat stress nu inhoudt en wat er gebeurt in je lichaam. Aan de hand van filmpjes wordt meteen duidelijk wat stress inhoud door vergelijkingen en herkenbare situaties. Onder de filmpjes vind je nog een korte samenvatting over wat er nu vertelt, makkelijk om terug te lezen dus. De combinatie met filmpjes en tekst is een erg prettige afwisseling, op deze manier blijf je ook echt geboeid. Naast de inhoud heeft elk hoofdstuk ook een interessante opdracht voor jezelf! Ik kan deze cursus echt aanbevelen voor iedereen, stress of geen stress! Onbewust heeft iedereen wel eens last van stress en waarom dat is? Ik zeg volg zeker even deze cursus!
Fenna
Wat een inzichten en praktische tips en opdrachten!
Tomas en Bibi, bedankt voor deze uitgebreide cursus die echt vol waarde zit! Ik heb ‘standaard’ een vrij hoge ademhaling en dacht dat het ‘erbij’ hoorde. Ik besteedde er ook niet zoveel aandacht aan want ik dender maar door in het drukke leven. Het geeft zoveel inzicht om te weten hoe stress werkt en wat je allemaal kunt doen (of juist niet kunt doen) om deze bewuste en onbewuste stress drastisch te verminderen. De ademhalingsoefeningen, waarbij je ook echt even tot jezelf komt, zijn ook echt superfijn. Ik ben al begonnen met het toepassen van jullie tips op het gebied van bewegen, ontspannen, voeding en mindset en merk nu al dat ik letterlijk meer ademruimte heb.
Daniella
Interessante en Leerzame cursus
Ik heb deze cursus als prettig ervaren. Ook geven Bibi en Tomas op een prettige manier uitleg. Vragen worden snel beantwoord en geven goed advies. Ik ben er nog niet maar deze cursus heeft me wel al een stuk op weg geholpen.
Kim
Lekker duidelijk en enthousiast!
Duidelijke cursus. Fijn om op eigen tempo te kunnen volgen. Ik ben al goed bezig met het toepassen van de tips .
Dorothé
Previous
Next

Online programma stress less INCL. BONUSSEN

Al meer dan 150 deelnemers gingen je voor en kregen binnen 1 week al meer grip op hun stress! 

 €99  excl. btw

FAQ

Je hebt altijd toegang tot de cursus. Je kan het later ook nog eens terug kijken. Het is niet dat je de cursus binnen bijvoorbeeld 6 weken moet hebben voltooid of dat je op bepaalde momenten aanwezig moet zijn. 

Na je aanmelding krijg je een mailtje ter bevestiging. Via de homepagina kan je inloggen met de gegevens die je hebt aangemaakt bij het betalen. 

Via modules en lessen kan je onze video’s bekijken en delen wij informatie om doelgericht je stress en klachten aan te pakken. Deze modules kan je markeren als voltooid, dus zodra je weer inlogt, weet je waar je bent gebleven. 

 

Deze online training kan je ook lezen met ons eBook. We hebben een pdf-bestand met alle tekst en uitleg + de opdrachten. In de video’s is het soms met een zinnetje meer, maar de essentie en de waardevolle informatie is hetzelfde. 

Je kan de cursus dus beluisteren, bekijken én lezen. 

De Gezonde Darmen Cursus is een wat uitgebreidere cursus die echt puur ingaat op je darmen en hoe je deze klachten verminderd. 

We behandelen in die cursus echt maar een mini stukje over stress, maar geven geen tips/ handouts zoals we dat in deze cursus doen. 

Deze cursus is een fijne laagdrempelige maar ook zeker waardevolle cursus om de basis te kunnen leggen voor de Gezonde Darmen Cursus. 

Je kan de cursus aanschaffen in onze webshop en betalen met Ideal, Bancontact of creditcard. Je inloggegevens maak je ook daar aan. In de mail die je dan krijgt staat ook een link om je aan te melden voor de Facebook Community. 

Juist! Want dat is toch de reden dat je deze cursus wil volgen, om meer rust te ervaren 

Zie het ook als een momentje voor jezelf om aan je gezondheid te werken. Wanneer jij op een avond of ochtend denkt “Ik ga even lekker luisteren naar wat nieuwe informatie’ dan ben je alweer een stapje verder 🙂 

Het is echt geheel op jouw eigen tempo en momenten.

Disclaimer

Deze cursus is gebaseerd op kennis vanuit de alternatieve geneeskunde, je kunt hiermee niet terecht bij je huisarts of dokter. Deze cursus vervangt ook niet de reguliere zorg. Alles wat wij vertellen in de cursus zijn adviezen en het opvolgen hiervan is voor eigen verantwoordelijkheid. Als je een bepaalde aandoening of ziekte hebt en hier medicijnen voor slikt of weet dat je niet goed tegen bepaalde voedingsstoffen kan raden wij aan om eerst langs je huisarts te gaan voordat je begint met het slikken van bepaalde voedingssupplementen.