STress

​​Herken je jezelf in een van de onderstaande klachten? Of weet je het nog niet zeker? Mail/app of bel ons voor een afspraak! Wij willen graag jouw helpende hand zijn. Door middel van orthomoleculaire voeding- en suppletie willen wij jou weer aan een optimale gezondheid helpen. Samen gaan we jouw doel bereiken!

  • Burn-out: Je kunt geen energie meer vinden om werk of andere activiteiten te verrichten. Iedere gevraagde actie lijkt er één te veel. Dit noemen we een Burn-out. Een Burn-out ontstaat niet in een keer maar is vaak een gevolg van langdurig over je grenzen heengaan. Je doet heel erg je best maar er komt niets uit. Een burn-out kenmerkt zich door mentale, fysieke en emotionele uitputting. Er is geringe betrokkenheid bij het werk of bij mensen met wie men werkt en men heeft vaak een gevoel van verminderde bekwaamheid (lage dunk). Daarnaast is het erg moeilijk om taak specifiek te werken. Een burn-out ontstaat niet van vandaag op morgen. In het begin zijn er klachten zoals: moe zijn, niet lekker in je vel zitten, het hebben van slaapproblemen, een opgejaagd, gespannen gevoel hebben en snel geïrriteerd zijn. Je hebt geen zin in je werk en geen zin in je sociale contacten.

    Bij de behandeling van een Burn-out komt een stukje stressreductie kijken maar is voeding ook heel erg belangrijk. Bij stress worden alle vitamines en mineralen in het lichaam gebruikt voor het aanmaken van adrenaline waardoor er tekorten optreden voor het aanmaken van de hormonen die jou juist het gelukkige, rustgevende maar ook daadkrachtige gevoel geven. Een verkeerde voeding zorgt er ook voor dat je endorfine geen kans meer krijgt om jou momenten van opleving te geven. Er is bij een Burn-out dus veel te bereiken met voeding en een gezonde levensstijl.

Sociale Media 

  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com

KVK: 69719713