Meld je aan voor onze mailinglist en ben als eerste op de hoogte van nieuwe diensten, producten & tips! 
Ps: Ik (Bibi) haat het als ik dan elke dag zo'n spam verhaal binnen krijg, dus het zal max 1x in de 2 weken zijn ;) 

-  EMB-Bloedtest 
- Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

- Telefonisch consult
- Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

 • Spotify button voettekst
 • instagram-logo monkeyfit
 • Facebook
 • Youtube

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com

Klachten 

Ervaar je vervelende klachten maar kom je er niet van af?

Wij helpen je graag om te ontdekken waar deze vandaan komen.  Welke klachten er o.a. aanwezig zijn, lichten we op deze pagina toe. 

Spier - gewrichtsklachten

​Herken je jezelf in een van de onderstaande klachten? Of weet je het nog niet zeker? Mail/app of bel ons voor een afspraak! Wij willen graag jouw helpende hand zijn. Door middel van orthomoleculaire voeding- en suppletie willen wij jou weer aan een optimale gezondheid helpen. Samen gaan we jouw doel bereiken!

 • Artritis: Het woord "artritis" betekent ontsteking van een gewricht. Er zijn veel verschillende vormen waarvan de meest voorkomende, osteoartritis (OA) is. De oorzaak van de ontsteking kan komen door reumatische artritis en is de chronische vorm die vaak leidt tot vervormingen en kalkafzettingen in de gewrichten. Aangedane gewrichten zijn pijnlijk bij beweging en bij drukking, met zwelling en roodheid. De volgende verschijnselen/klachten kunnen voorkomen:  Er wordt ontstekingsvocht in plaats van gewrichtsvocht gevormd, waardoor de smering en de voeding van het gewrichtskraakbeen verstoord raakt. Reumatoïde artritis, artrose, jicht en toch ook osteoporose staan vaak in nauw verband met artritis.
   

 • Artrose: Artrose is de meest voorkomende gewrichtsaandoening. Hierbij verlies je kraakbeen of heb je er schade aan, bij je tussenwervel. In gevorderde stadia van artrose kan het aangetaste gewricht gaan knarsen. Dit komt doordat de botten langs elkaar schuiven. Bij artrose wordt de sponsfunctie van het kraakbeen ook minder door uitdroging. Het kraakbeen verliest grondstof, het oppervlak wordt ruw. Daardoor vergroot de wrijving en wordt het kraakbeen nog verder belast. Het verpulverde kraakbeen komt in het gewrichtsvocht terecht en werkt daar als vreemd lichaam. Als tegenreactie komen er witte bloedlichaampjes het gewricht binnen en geven ontstekingsstoffen af die ervoor zorgen dat er een plaatselijke ontsteking ontstaat.
  In eerste instantie ervaar je pijn en pas later krijg je last van de ontsteking. Meestal vindt artrose plaats tussen de dertig en de veertig alleen komen de klachten pas op middelbare leeftijd. Meestal in de handen, heupen of de knie.
   

 • Osteoporose: Osteoporose (in de volksmond botontkalking), is een botaandoening waarbij het botweefsel zodanig is verminderd dat al bij een geringe belasting, een heup-, of polsfractuur of een inzakking van de wervels kan ontstaan. Vaak wordt dit verholpen door medicatie maar uit studies en ervaringsverhalen is gebleken dat je door juiste suppletie en voeding veel kunt bereiken.