
Hola!
Vegan pesto, (vegan of buffel) mozzarella en tomaat… mennnn perfecte combinatie als je het mij vraagt. Heel de vakantie lang had ik hier al zin in, dus eenmaal thuis kocht ik meteen een zak glutenvrij brood 😍
Dit is iets wat ik niet elke dag ga eten want glutenvrij brood is ook niet zo gezond en heeft ook een prijskaartje, maar voor de afwisseling of snelheid is dit soms wel heel erg lekker 🤤
Ik heb het trouwens gemaakt zonder tosti-ijzer! Dus gewoon in de pan.
RECEPT
🍅 4 glutenvrije boterhammen
🍅 2/3 cherry tomaatjes
🍅 vegan pesto van bijv. @albertheijn
🍅 buffelmozerella of vegan mozerella van @violife
🍅 handje rucola
🍅 Plantaardige roomboter van @floraplant
🍅 1 klein teentje knoflook
🍅 optioneel: zongedroogde tomaten
Bereidingswijze
1️⃣ Smeer (als je wilt) beide kanten met pesto in en beleg het met de mozzarella, tomaatjes en rucola.
2️⃣ Verwarm de pan met wat (plantaardige) roomboter en als je wilt kan je dus ook een knoflookteentje hierin uit persen. Krijg je dus knoflookboter 🤩
3️⃣ Bak de beiden tosti’s per kant +/- 5 minuten en druk het een beetje aan.
4️⃣ Snijd de tosti’s diagonaal doormidden en smullen maar!
Houd jij van tosti’s? 🤩