Preventieve gezondheid

​Herken je jezelf in een van de onderstaande klachten? Of weet je het nog niet zeker? Mail/app of bel ons voor een afspraak! Wij willen graag jouw helpende hand zijn. Door middel van orthomoleculaire voeding- en suppletie willen wij jou weer aan een optimale gezondheid helpen. Samen gaan we jouw doel bereiken!

  • Alle klachten die wij beschrijven op onze website komen voort vanuit een ongezonde en onevenwichtige levensstijl. En dan hebben we het over de voeding, de leefgewoontes maar ook zeker de stress. Elke klacht is te behandelen, maar proactief handelen is altijd beter dan reactief handelen.
    Veel klachten komen voort vanuit verzuring van het lichaam, het eten van te veel verzurende voedingsmiddelen en het is van belang om dit om te draaien voor een goede gezondheid. Daarom bent u bij ons ook welkom voor advies omtrent de preventieve gezondheid. Wat moet je nu allemaal doen, laten en eten om gezond te zijn zonder een klacht te willen verhelpen? Er is niet altijd een vervelende reden nodig om ons te benaderen, goed voor je lichaam willen zorgen is reden genoeg. 

Sociale Media 

  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com

KVK: 69719713