RECEPT | HAVERMOUT MET VOLLE KWARK & APPEL


Ik hou van ontbijten dus wil ik dit recept héél graag met jullie delen. Door dit ontbijt blijf ik lang verzadigd en heb ik geen 'last' van een bloedsuikerspiegelstijging (a.s. zondag komt hier een blog over). Het is een eiwitrijk ontbijtje met de juiste vetten en koolhydraten voor de juiste verzadiging! Houd je liever van chocolade & havermout? Check dan dit ontbijtje.


Recept

200 ml ongezoete amandelmelk 60 gram (glutenvrije) havermout 25 gram collageen eiwitpoeder (optioneel, maar daardoor wel eiwitrijk) 1 eetlepel lijnzaad (optioneel) 1 theelepel kaneel of koekkruiden Topping 1 Jonagold appel (vind ik de lekkerste) 4 gram chiazaad 14 gram amandelen 100 gram volle kwark (Campina)


Bereidingswijze Verwarm een steelpannetje met de 200 ml amandelmelk. Gooi zo snel mogelijk de havermout erbij met het collageenpoeder, het lijnzaad en de kaneel. Het kan snel aanbranden dus houd het goed in de gaten, anders kan je lijnzaad krabben ;p. Snijd ondertussen de appel in stukjes. Zodra de havermout wat dikkig is geworden en je ziet dat de amandelmelk goed is opgenomen, kan je het in een bakje doen. Leg hier de appel overheen, het chiazaad, de amandelen en als laatste de volle kwark. Op die manier blijft de havermout lekker warm en in combinatie met de koude volle kwark is dat echt héér-lijk. Wat is jouw favoriete ontbijtje? Liefs, Bibi

0 keer bekeken

🧡EMB-Bloedtest & Speekseltest
🧡Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

🧡Telefonisch consult
🧡Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

KVK: 69719713

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com