Meld je aan voor onze mailinglist en ben als eerste op de hoogte van nieuwe diensten, producten & tips! 
Ps: Ik (Bibi) haat het als ik dan elke dag zo'n spam verhaal binnen krijg, dus het zal max 1x in de 2 weken zijn ;) 

-  EMB-Bloedtest 
- Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

- Telefonisch consult
- Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

  • Spotify button voettekst
  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook
  • Youtube

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com

MY FITNESS JOURNEY | MonkeyVideo

Hallo lieve lezers,


Hierbij de video over mijn weg richting een gezonde en fitte levensstijl die voor mij momenteel super fijn is! Ik vertel in de video over hoeveel suiker ik at, waarom ik ben gaan sporten en hoe ik dit hebben kunnen volhouden. Al snel werd het een levensstijl, zodanig dat ik me echt super naar voelde als ik een week niet mocht of kon sporten... Wellicht dat het je motiveert want vroeger haatte ik sporten hoor! Wil je op de hoogte worden gehouden van onze dagelijks leven? Volg ons dan op Instagram! & en vergeet niet te abonneeren op ons Youtube kanaal!

Groetjes!


37 keer bekeken