MonkeyTips: Mijn favoriete podcasts die mij inspireren & laten lachen


Hallo Supermonkeys,


Als mijn vrienden tegen mij zeggen: Ik heb stress. Dan raad ik altijd aan om 1: te wandelen, even je hoofd leeg te maken. 2: podcasts te luisteren die je inspireren! Als je onze Instagram volgt zie je dat we regelmatig een ochtendwandeling maken. Vooral ik, Bibi, vind het gewoon heel fijn om op die manier mijn dag te beginnen. Ook nu, als het 's ochtends nog donker is. Ik vind het gewoon fascinerend om te zien hoe iedereen ontwaakt en elk individu aan zijn of haar dag begint. Wanneer ik ga wandelen, luister ik graag podcasts. Behalve in de bossen, daar wil ik graag rust en luisteren naar de omgeving (dit klinkt heel zweverig, but I am not). Zo begin ik mijn dag boordevol informatie en motiverende gesprekken. Omdat ik zelf zo enthousiast ben wil ik graag mijn favoriete podcasts met jullie delen en misschien zit er wel iets voor jullie tussen!

Ik ben echt een fangirl van SarahsDay. Ik volg haar Youtubekanaal, Instagram en dus ook haar podcasts. Het is soms heerlijk chaotisch, maar toch erg goed te volgen. Ze neemt podcasts op samen met haar vriend Kurt. Ze vertelt in haar podcasts samen met Kurt over hun relatie-issues, haar zwangerschap struggles en écht Girly Chats. Ze krijgen het zelfs voor elkaar dat ik soms gewoon hardop lach, in het openbaar.... terwijl er niemand in de buurt loopt (weird). Ik zou zeggen download haar podcast en ga eens luisteren, ze is echt de moeite waard!

Dan gaan we over op het Nederlandse. Soms vind ik dat iets prettiger luisteren omdat ik dan niet de volle 100% focus hoef te hebben om alles te volgen. Anne Neijnens interviewt verschillende personen die ieder een eigen achtergrond/werk hebben. Ik luister ze niet allemaal hoor, maar zodra het te maken heeft met voeding, ben ik een en al oor. Als je een podcast van haar wilt luisteren raad ik je 'Intuïtief eten op gevoel' aan met Marinka Bil. Super interessant en het zet je aan het denken!

Op naar de volgende! Hierbij presenteer ik Teni Stepanosian. Ik volg haar blog al héél lang en daarnaast ook haar Instagram & Youtubekanaal. Op een gegeven moment ging ze podcasts maken en natuurlijk kon ik daarin niet achterblijven haha. Haar stem is fijn om naar te luisteren en wanneer ik even trek heb in een korte podcasts, luister ik naar die van haar! Maar ze mogen best langer hoor. Ze heeft er nog niet zoveel dus ik raad daarom ook alle podcasts aan.

Als laatste heb ik een podcast duo die ik net pas ontdekt heb, genaamd Eindbazen. Zij maken talloze podcasts over ondernemen, sport, cultuur maar dus ook over voeding! Op de een of andere manier zit er vaak wel iets tussen wat mijn aandacht trekt! Zéér prettig om naar te luisteren. Zoals je wellicht ziet op de afbeelding is #25 Alles over hormonen, voeding en gezondheid, degene die ik momenteel aan het luisteren ben. SUPER interessant. Ik krijg er altijd nieuwe inzichten door en extra kennis! Wat voor podcasts luister jij graag? Deel ze in de comments want er zijn er vast nog genoeg die de moeite waard zijn.

0 keer bekeken

🧡EMB-Bloedtest & Speekseltest
🧡Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

🧡Telefonisch consult
🧡Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

KVK: 69719713

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com