MonkeyfitRecept: Chocolate Banana Havermout Ontbijt


Hallo lieve lezers,


Onlangs vroeg ik op Instagram of jullie geïnteresseerd waren in het ontbijt wat ik op dat moment toonde. Tot voorheen schreef ik nog hoe blij ik was met dit proteïne ontbijt, totdat ik wat inspiratie ging opdoen voor een lunchgerecht. Het was net zoals shoppen, het gene waar je voor gaat kom je nooit tegen, wel dat kledingstuk wat je totaal niet nodig hebt en natuurlijk koop je dat dan ook. Oké ik dwaal af. Ik kwam dus een recept tegen van een goed gevulde havermoutpap. Leuk, maar natuurlijk maak ik daar weer mijn eigen draai van. Oké genoeg gepraat, op naar the real deal.

Benodigdheden:

 • 100 ml ongezoete amandelmelk

 • 100 ml ongezoete sojamelk (je kan ook 200 ml van of soja of amandelmelk pakken)

 • 60 gram (glutenvrije) havermout

 • 25 gram chocolade proteïne poeder. Ik gebruik chocolate collageen poeder.

 • 1 eetlepel kaneel Voor de topping:

 • 1 banaan

 • 10 gram amandelen

 • 4 gram chiazaad

 • 10 gram Bio Nature mix (mix van pompoenpitten, zonnebloempitten & lijnzaad). Dit is optioneel.

En hoe maak ik dit?

Verwarm de 200 ml amandel/soja melk in een steelpannetje voor 1/2 minuten. Gooi de droge ingrediënten hierbij (kaneel, havermout en collageen poeder) en roer dit voor 5 minuten. Je hoeft er niet continu bij te staan hoor! Even snel iets tussendoor doen (banaan snijden) kan gewoon. Wanneer het een dikkig papje is kan je het in een kommetje doen en dan is het nog een kwestie van de banaan, amandelen, chiazaad en de pitten toevoegen! Een kind kan de was doen!

Stuur een foto via Instagram/Facebook als je dit ontbijt hebt gemaakt! Willen jullie vaker van dit soort recepten? - Bibi -

0 keer bekeken

🧡EMB-Bloedtest & Speekseltest
🧡Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

🧡Telefonisch consult
🧡Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

 • instagram-logo monkeyfit
 • Facebook symbol owijk
 • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

KVK: 69719713

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com