MonkeyFitMovie: My Fitness Journey | Tomas

Hallo lieve lezers,


Het is weer zondag en dat betekent MonkeyFit movietime! Deze keer ben ik aan de beurt om jullie mijn verhaal te vertellen. Toen ik 18 was was ik al 1.86 en woog ik maar 58 kilo. Ik heb er veel aan gedaan om te zijn waar ik nu ben en ik voel me hier fijn bij! Ik wil fit en gezond zijn in het algemeen. Benieuwd hoe ik dit voor elkaar krijg en welke struggles ik heb gehad? Bekijk dan de video en vergeet niet te abonneren!


- Tomas -0 keer bekeken

🧡EMB-Bloedtest & Speekseltest
🧡Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

🧡Telefonisch consult
🧡Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

KVK: 69719713

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com