MonkeyFit vergelijkt: AH Nasi kruiden VS Conimex Nasi kruiden. Welke is het beste!?

Bijgewerkt: 6 aug 2019

Hallo lieve volgers, Sinds het verhaal over etiketten lezen krijgen we steeds meer vragen over bepaalde producten. Om jullie meer te vertellen over 'hoe etiketten te lezen' neem ik jullie mee met deze vergelijking!

Nasi, een veel gegeten gerecht in Nederland omdat het lekker en makkelijk te maken is. Echter is dit zo'n gerecht waar het snel misgaat. Even snel een pakje Conimex (want dit is bekend, lekker en echt oosters...) wat vlees en groenten erbij, rijst koken en 15 minuten later heb je een heerlijk bord nasi op je schoot. Nu gaan we eens naar de etiketten kijken van de Conimex nasi en de kruidenpasta voor nasi van de Albert Heijn.

Op de ingrediënten van Conimex nasi staan maar liefst 24 ingrediënten. Dit is een aardige lange lijst wat (vaak) betekent dat er té veel troep in zit. De ingrediënten lijst begint al met ingrediënten waar suiker in zit (2). Vervolgens zijn er zo'n vijf ingredienten wat E-nummers zijn en dan hebben we ook nog de transvetten (plantaardig geharde (palm) vetten die je lichaam vervetten en vervuilen).

De Albert Heijn kruidenpasta bevat geen suiker, geen E-nummers en geen transvetten die je lichaam vervetten en vervuilen, maar wel de gezonde kruiden en specerijen die juist weer een gezonde werking hebben voor het lichaam.

Qua bereidingswijze is er geen verschil, maar qua smaak en gezondheid is de AH kruidenpasta veel rijker en lekkerder qua smaak en beter voor de gezondheid. Een simpel vergelijk met een groot verschil!i Jij kan dit ook, dus lees in het vervolg even snel de ingrediënten van een product en zie wat het verschil is!

- Tomas -

0 keer bekeken

🧡EMB-Bloedtest & Speekseltest
🧡Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

🧡Telefonisch consult
🧡Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

KVK: 69719713

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com