Mijn favoriete meditatie app!


Hallo lieve volgers, Zoals jullie misschien hebben gelezen in dit artikel over hoe ik omga met stress, mediteer ik regelmatig! Het gaat met vallen en opstaan hoor, ik probeer namelijk al een lange tijd mediteren in mijn routine te verwerken. Dit lukte maar niet goed doordat ik er simpelweg geen tijd voor nam. Naast het feit dat ik ontzettend zoekende was naar 'HOE MOET IK MEDITEREN' hield ik daar ook geen ritme aan over. Ik heb de app Headspace gebruikt, maar ik vond dat Engelse toch niet zo fijn! Ik begon te luisteren naar de podcasts van 'Master Your Mindset' van Michael Pilzarczyk (hij herschreef het boek 'Think and Grow Rich'). Super inspirerend en vooral motiverend! Hij vertelde dat hij een app heeft ontwikkeld genaamd 'Meditation Moments'. De eerste keren ging er nog geen belletje rinkelen bij mij hoor. Maar op het moment dat ik dacht: 'Oké de stress is me echt aan het overnemen, ik moet mediteren' kwam het woord 'Meditation Moments' binnenrollen. Ik ging de app meteen downloaden en heb met Tomas afgesproken dat ik dit ook weleens samen met hem wilde doen! Hij vond het prima (wat een aapie is het ook) en op die manier mediteren we samen als we een dag samen zijn. Als we niet samen zijn mediteer ik alleen. De eerste 5/6 zijn gratis meditaties. "Daar gaan we weer, kapot duur zeker" dacht ik (lekker positief wel). Maar zodra ik de eerste meditatie had gehoord van 3 minuten was ik eigenlijk al verkocht. Ik heb de andere nog geluisterd, de dagen erop en het was echt super fijn! Ik vind dat Michael een fijne stem heeft en de muziek op de achtergrond is super rustgevend. Je kan de meditaties downloaden en later dus ook horen wanneer je geen internet tot je beschikking hebt.
Ik heb er uiteindelijk voor betaald, na 4 dagen nadenken haha. Je hebt verschillende 'situaties' waar je een meditatie voor kan uitkiezen (zie afb. 1 links). Wanneer je dus de focus wil hebben op je stress, kan je die aanklikken en verschijnen en er 4 meditaties, met elk een andere lengte. Wanneer je 's ochtends in een haast bent, kan je dus 5 minuten vrijmaken om even tijd voor je zelf te pakken. Op de 3e afbeelding van links zie je wat voor rustgevende sfeer er gecreëerd wordt. Naast de vele rustgevende meditaties kan je ook de boeken luisteren! Ideaal voor in de zon, want dan hoef je alleen maar te luisteren in plaats van moeilijk te liggen met lezen hihi!


Ik zou zeggen: AANRADER +++ KOPEN KOPEN! Ga je het aanschaffen?

- Bibi -

0 keer bekeken

🧡EMB-Bloedtest & Speekseltest
🧡Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

🧡Telefonisch consult
🧡Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

KVK: 69719713

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com