Heal jezelf na het kijken van de documentaire HEAL op Netflix

Vorige week kwam Bibi met de aanrader: de documentaire Heal, gewoon te vinden op Netflix en zeer interessant. Onze gedachte achter MonkeyFit is eet, leef en beweeg zoals de natuur het geeft, maar de docu ging nog een stap verder. Onze natuur is tegenwoordig al zoveel veranderd dat eten, leven en bewegen zoals de huidige natuur het geeft al heel wat stress oplevert. Alle invloeden van de schermen, tv, computer en telefoon, al het verkeer om ons heen, de bespoten groentes en fruit in onze winkels en de overvolle sportscholen waar het concept van natuurlijk bewegen vaak ver te zoeken is. Niet altijd de beste omgevingen om een rustig en stressvrij leven te kunnen leven.


Heal gaat over deze omgeving, die ons lichaam beïnvloedt. En in veel grotere maten dan we beseffen. In ieder geval meer dan dat wij beseften. Heal belicht de oosterse geneeskunde en hoe we met onze ‘mind’ onszelf kunnen genezen, als we er maar voor open staan en hard genoeg ons best ervoor doen. Het placebo-effect is een van de mooiste voorbeelden van bewijs dat je mind je kan healen. We zeggen ook wel eens het zit tussen je oren, je mind ook!

Er zijn negen punten waar je aan moet werken als je wil dat je de juiste mindset krijgt om jezelf te kunnen healen.

1. Verander je dieet radicaal

2. Neem de controle van je gezondheid in eigen handen

3. Volg je intuïtie

4. Gebruik kruiden en supplementen

5. Weg met de onderdrukte gevoelens

6. Verhoog je positieve emoties en gedachtes

7. Omarm sociale support

8. Verdiep je spirituele connectie

9. Heb een duidelijke en sterke reden om te leven


Nou is het heel makkelijk om dit te zeggen, doe dit en dan krijg je dit, maar het is wel wat moeilijker dan dat. De juiste mindset creëren is niet zo makkelijk, maar het is zeker te doen. Wij zijn al begonnen met de eerste stappen te zetten naar een betere mindset zodat ook wij nog beter en gezonder kunnen leven.


Benieuwd naar de documentaire? Kijk hieronder de trailer of ga meteen naar Netflix voor de gehele docu! Veel kijkplezier en laat ons weten wat je ervan vindt!- Tomas -

0 keer bekeken

🧡EMB-Bloedtest & Speekseltest
🧡Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

🧡Telefonisch consult
🧡Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

KVK: 69719713

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com