ALLE VITAMINES EN MINERALEN IN ÉÉN DRANKJE!Natuurlijk is een gebalanceerde en gezonde voeding vanuit natuurlijke producten de basis voor jouw gezonde levensstijl. Eet je groentes en fruit liever nog wat meer dan er dagelijks wordt aanbevolen. Echter is het halen van hoge doseringen vitamines en mineralen, die zorgen voor specifieke gezondheidsvoordelen, vaak moeilijk met alleen voeding. Dit is een van de redenen waarom ik supergreens gebruik als toevoeging op mijn huidige voedingspatroon. Een andere belangrijke reden is omdat supergreens spirulina, chlorella, probiotica en andere gezonde voedingsmiddelen bevat die goed zijn voor de darmen en je immuunsysteem. Belangrijk voor iedereen maar zeker voor iemand met gevoelige darmen.

Dit zijn nog niet eens alle gezondheidsvoordelen want met 25 ingrediënten die allemaal hun eigen voordeel hebben voor de gezondheid kan ik hier nog wel even over doorgaan.


De downside van dit super gezonde drankje is, dat als je het met water mengt het niet te drinken is... Ik gebruik hier waterkefir voor. De zoete smaak van de waterkefir verhult de minder lekkere smaak van de supergreens en het voegt nog eens extra vitamines, mineralen en probiotica toe. Een perfecte combo dus!


Al met al dus een erg gezonde toevoeging op je huidige eetpatroon met veel gezondheidsvoordelen. De supergreens die ik gebruik zijn van Vitakruid. Er zijn meerdere bedrijven die supergreens maken en verkopen, maar bij Vitakruid weet je zeker dat je het complete spectrum van vitamines, mineralen, sporenelementen en overige gezondheidsvoordelenbevorderende extracten binnen krijgt. Een echte aanrader!


- Tomas -

0 keer bekeken

🧡EMB-Bloedtest & Speekseltest
🧡Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

🧡Telefonisch consult
🧡Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

KVK: 69719713

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com