Wil je meer over ons weten? Volg ons dan op Instagram, Facebook of neem contact met ons op! 
  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook symbol owijk
  • Spotify button
  • Mail

Onze Diensten

- Orthomoleculair advies 
- Trainingsschema's- & Advies

- Trainen in de natuur 
- Personal Training 

Sociale Media 

  • Spotify button voettekst
  • instagram-logo monkeyfit
  • Facebook
  • Youtube

Contact

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com

Wij zijn Tomas en Bibi, sport en voedingsliefhebbers. We denken dat er geen dag voorbij gaat dat wij niet aan voeding denken (of aan sporten). Dat kan snakkend zijn naar een overheerlijke hamburger, een simpele maïswafel met 100% pindakaas of je vaste kip met rijst gerecht ;). Om vervolgens te bedenken 'wat ga ik vanavond trainen of moet ik eigenlijk rust nemen?' 

Kortom, een liefde voor sport en voeding is er zeker, en wie wil nou niet van zijn passie zijn werk maken? Misschien is het handig dat we elkaar per persoon even wat duidelijker voorstellen. 

'Hallo Supermonkey!'

'Sporten? Nee dat is niks voor mij!'

It's called 'Ballance' hihi

Mijn naam is Bibi Schouten. 23 jaar en ik woon in Oisterwijk. Sinds vier jaar ben ik bewust bezig met voeding en sport. Vroeger moest ik er echter niets van hebben. Energydrankjes, witte chocolade, cake en chips halen in mijn tussenuren waren een standaard ritueel. Gym? No Way!
 

Na een jaar zumbalessen te hebben gevolgd ben ik overgegaan op krachttraining! Voeding? Daar was ik nog niet mee bezig. Totdat ik Tomas leerde kennen en hij mij hier meer over vertelde. Mijn interesse in voeding begon hierdoor te groeien. Ik was op dat moment bezig met de opleiding Communicatie op Fontys. Na het behalen hiervan, wilde ik een opleiding volgen tot voedingscoach bij Schott&Co, die is inmiddels ook behaald! Gedurende deze opleiding ben ik ook begonnen met de opleiding 'Orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur'  van Ortho Health Foundation en dit diploma heb ik ook mogen ontvangen. 

Als je meer over mij wilt weten, volg dan Instagram van Monkeyfit!

'Voeding is zoveel meer!'

Hoi ik ben Tomas Faber en al 25 jaar lang een aap die al die tijd al in Liempde rondslingert. Tijdens mijn opleiding communicatie kwam ik er al achter dat dat werkveld niks voor mij was, ik wilde met mijn handen en voeten bezig zijn. Daarom heb ik na het afronden van de opleiding ervoor gekozen om een opleiding tot personal trainer te gaan volgen bij Schott&Co.

Het begon 4 jaar geleden met een passie voor sport en groeide dankzij de opleiding uit tot een passie voor het helpen van mensen aan de hand van sport, coaching en voornamelijk voeding. Dat is ook de reden dat Bibi en ik de opleiding tot voedingscoach & orthomoleculair voedings- en suppletie adviseur hebben gevolgd en behaald en ik nu dus personal trainer, voedingscoach en orthomoleculair voedings- en suplletieadviseur ben! 

Over ons 

Voordat je met ons in gesprek gaat, willen we ons graag even voorstellen!