Huid

​Herken je jezelf in een van de onderstaande klachten? Of weet je het nog niet zeker? Mail/app of bel ons voor een afspraak! Wij willen graag jouw helpende hand zijn. Door middel van orthomoleculaire voeding- en suppletie willen wij jou weer aan een optimale gezondheid helpen. Samen gaan we jouw doel bereiken!

 • Acné: Acné vulgaris is een aandoening van de talgklier en het haarzakje resulterend in meeëters, puistjes en/of zwellingen onder de huid. Een vermoedelijk door hormonen opgewekte verhoogte afscheiding van talg en zweet wordt als één van de oorzaken gezien.  Omdat tegelijk met de toegenomen talgproductie ook de verhoorning van de huid toeneemt, raken de huidporiën gemakkelijk verstopt en hoopt de agressieve talk zich op. Acné kan met verschillende factoren in het lichaam te maken hebben waarom het tot uiting komt. 
   

 • Cellulite: Cellulite staat ook wel bekend als de 'sinaasappelhuid'. Vaak denken mensen die wat dikker zijn dat alleen zij last hebben van cellulite. Dit is niet altijd het geval want hormonen en genetische aanleg kunnen er ook mee te maken hebben. Cellulite onstaat door verkleving van de onderhuidse bindweefselstructuur. Door het hormoon oestrogeen zwellen de vetcellen op en nemen ze toe. Door een verslechterde bloedcirculatie en afvoer van vocht verharden de onderhuidse celclusters. Afvalstoffen, vet en vocht hopen zich op en het bindweefsel komt onder spanning te staan. Hierdoor wordt er getrokken aan de bovenste huidlaag en ontstaan er behalve bobbels ook putjes in de huid.
   

 • Eczeem: Eczeem is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Vaak is de huid rood, schilferig en heeft het vaak een hevige jeuk. Dit kan vooral komen door te slechte hygiëne. Eczeem komt veel voor bij kinderen, maar ook nog bij volwassenen. Bij eczeem speelt de darm een belangrijk rol. Bekend is dat de voeding die het kind in de eerste levensmaanden krijgt de kans op allergische aandoeningen kan beïnvloeden. Dit kan samenhangen met het feit dat de darm van het kind in deze periode (nog) verhoogd doorlaatbaar is voor niet volledig verteerde eiwitten en dat ook het afweersysteem nog in ontwikkeling is.
   

 • Psoriasis: Psoriasis is een veelvoorkomende niet-besmettelijke huidaandoening met rode plekken, ontsteking en witte schilfers. Dit komt het meeste voor op behaarde hoofden, ellebogen en knieën. Erfelijke aanleg speelt hierbij een rol maar uit onderzoek blijkt dat ook voeding hierbij kan helpen. 

🧡EMB-Bloedtest & Speekseltest
🧡Orthomoleculair Voedings & suppletie  advies 

🧡Telefonisch consult
🧡Afvallen/aankomen consult

Sociale Media 

 • instagram-logo monkeyfit
 • Facebook symbol owijk
 • Spotify symbol

©2020 door MonkeyFit

KVK: 69719713

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com