Wil je meer over ons weten? Volg ons dan op Instagram, Facebook of neem contact met ons op! 
 • instagram-logo monkeyfit
 • Facebook symbol owijk
 • Spotify button
 • Mail

Onze Diensten

- Orthomoleculair advies 
- Trainingsschema's- & Advies

- Trainen in de natuur 
- Personal Training 

Sociale Media 

 • Spotify button voettekst
 • instagram-logo monkeyfit
 • Facebook
 • Youtube

Contact

Adres
Hooistaat 5
5025 KE Tilburg 

Nederland

 

Telefoonnummer / Whatsapp
Bibi: 06 40137444
Tomas: 06 53368335

E-mail

infomonkeyfit@gmail.com

Orthomoleculair

voedingsadvies

De geneeskrachtige werking van voeding op het menselijk lichaam 

Steeds vaker zien we (welvaart)ziektes ontstaan met als grootste boosdoener een slechte eetgewoonte, wat ook resulteert in een tekort aan vitamines & mineralen, te veel stress & te weinig beweging. 

Wij streven naar een orthomoleculaire behandelwijze waarbij er gebruik wordt gemaakt van voeding & suppletie om jou een boost te geven als het gaat om je gezondheid! 

Wat staat u bij ons te wachten?

Tijdens de intake gaan we gezellig kletsen (kan ook door middel van een wandeling) waarna we gaan kijken hoe we jou op de best mogelijke manier kunnen helpen. Wat zijn je valkuilen? En wat wil je veranderen aan je eet- maar ook leefgewoontes? Hierbij delen we al onze kennis en krijg je al wat tips! 

Na de intake ga je een week je voeding bijhouden, waar wij ook inzicht in hebben. Aan de hand hiervan maken wij een analyse en bespreken we dit in afspraak 2. Hier worden de eerste stappen gezet met adviezen van ons om de eerste veranderingen in de voeding door te voeren.

Hierbij geven we je ook tips voor maaltijden en recepten en delen we onze favoriete producten uit de supermarkt!  We bepalen ook welke suppletie hierbij past en overleggen met jou of je je hierin kan vinden.

Bij afspraak 3 kijken we naar de voortgang van de gegeven adviezen voor je voeding bij afspraak 2. We geven nieuwe adviezen die aansluiten op de voortgang. Ook wordt de suppletie toegevoegd aan het eetpatroon voor het beste resultaat. Dit doen we pas bij afspraak 3 om de reden dat we niet meteen in één keer aan willen bieden en eerste de voeding aan willen pakken. We hebben in de praktijk ervaren dat dit effectiever is. 

 

Afspraak 4  volgt meestal na een paar weken zodat je met de voedingsadviezen en de suppletie even aan de gang kan. Tijdens deze afspraak evalueren we de afgelopen weken en kijken we hoe het is gegaan. Loop je ergens nog tegen aan? Daar kijken we dan samen naar! 

Tijdens de afspraken mag je altijd je coach (Bibi of Tomas) appen of bellen als je eventjes ergens over twijfelt! We vinden het belangrijk dat het persoonlijk is en dat je je fijn voelt bij ons. Voeding blijft namelijk iets persoonlijks :)
Ons doel is in ieder geval om jou weer klachtenvrij te krijgen! 
 

Van jouw klachten maken wij ons doel

Orthomoleculaire (orthos=goed/juist, moleculair=op celniveau/samenstelling van de moleculen) voeding is voeding die jou helpt om op celniveau goed voor je lichaam te zorgen. Alles begint met en bij een cel, het leven, maar ook ziektes. Daarom is het zo van belang om deze cellen gezond te houden, zodat je gezond op de wereld komt maar ook gezonde cellen hebt die ziektekiemen kunnen verslaan en de groei van kwaadaardige cellen tegen kunnen gaan. Hierbij komt ook suppletie kijken omdat onze voeding tegenwoordig niet genoeg vitamines en mineralen meer bevat.
 

Benieuwd welke klachten wij allemaal met deze orthomoleculaire voeding en suppletie kunnen behandelen? Klik dan hier.
Al naar gekeken? Lees dan snel verder!  

Tarieven & Locatie 
Orthomoleculair consult
(online & offline mogelijk) 

Intake: €25*
Vervolgsessies: €35*

Hierbij betaal je voor persoonlijke begeleiding offline en online. De duur van het traject verschilt per persoon en per klacht. Uit ervaring is gebleken dat veel van onze klanten binnen 4 sessies klaar zijn. 

Wij hanteren lagere prijzen dan onze concurrent omdat wij vinden dat gezondheid voor iedereen toegankelijk moet zijn, en niet pas wanneer je veel geld hebt om te besteden! 

Locatie 
Bij onze praktijk in Tilburg. 
Hooistraat 5 , 5025 KE

Elders op locatie, in overleg. 

*Wij hanteren de regel dat als je verhinderd bent je 24 uur van te voren moet afmelden anders worden de kosten van het consult/intake in rekening gebracht.

Telefonisch Consult 

Wanneer je de voorkeur hebt voor een eenmalig consult, is dat ook mogelijk voor €35. Via de telefoon bespreken we dan de volgende punten: 
 

 • Probleem-analyse 

 • Je huidige situatie 

 • Je huidige aanpak 

 • Algemene informatie over jou

 • Wat is je aandoening en hierover delen wij kennis 

 • Hoe is je huidige voeding? Deze is vaak globaal.

 • Advies van ons op basis van de informatie die we van je hebben gekregen. 

Het telefonisch consult is voornamelijk voor mensen die verder weg wonen, een aantal vraag hebben en/of wellicht wat minder budget hebben.

Voor doelgerichter, persoonlijker en een rustiger goed begeleidt advies, raden wij het orthomoleculair traject aan. Dit is niet omdat wij hierbij 'meer' zouden verdienen, maar oprecht omdat het effectiever is. 

Liever 'gewoon' voedingsadvies?

Dat kan natuurlijk ook!
Voor €30 analyseren we JOUW voeding en adviseren we je a.d.h.v. je doel wat je kan veranderen! Dit kan ook gemakkelijk online!

Bij een voedingsadvies kijken we naar de volgende punten: 

 • Je persoonlijke caloriebehoefte (berekend) 

 • Je voeding op basis van je aangegeven doel 

 • Producten die je kan vervangen/veranderen

 • Je vitamines en mineralen (evt suppletie) 

 • Eventueel (beetje) bewegingsadvies (geen trainingsschema)

 • We leggen het je uit hoe sommigen processen werken in je lichaam (calorieën, bloedsuikerspiegel) 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je houdt 3 dagen je voeding bij via een app. Dit zijn of donderdag - vrijdag - zaterdag of zondag - maandag -dinsdag. Op die manier kunnen we ook zien hoe je in het weekend eet. Je stuurt een mailtje met je lengte, leeftijd, gewichtdoel, werkzaamheden & of je sport! 

 

Na 3 dagen analyseren Tomas of ik (voorkeur mag) je voeding en geven hier uitgebreid advies op. Dit is helemaal persoonlijk en niet met standaard recepten. Eerder met suggesties omdat we in de praktijk zien, dat dit beter werkt. 
 

Overige diensten 

Loop je tegen barrières aan in de sportschool of heb je een specifiek trainingsdoel en weet je niet hoe je het aan moet pakken? 

Wij  geven je een boost! 

Via online of offline advies kunnen we jou de juiste richting in sturen of de juiste handvaten geven door middel van een persoonlijk op maat gemaakt trainingsschema.

Bij aankoop van elk trainingsschema zit gratis advies.

Tarieven:
Alle trainingsschema's zijn €20.

Trainings
Schema

Wil je gezellig in een groep trainen en vind je de apparaten in de sportschool maar niks? 

 

Wij bieden de oplossing!

Wij geven trainingen in Tilburg en omgeving. Wat je hierbij kan verwachten? Een training op het gebied van kracht & cardio van 30 - 45 min! Gezellig met vrienden of je gaat alleen en leert nieuwe mensen kennen.  Ook wanneer je een beginner bent, kan je gewoon meedoen! 

Tarieven:
€6,50 per bootcamp
 
 

Trainen in 

de natuur 

Terug naar de basis? Een leven zonder stress en zorgen? 

Wij helpen jou!

Sport, voeding en mental coaching. Drie gebieden waar wij jou met personal training op begeleiden en perfectioneren om jouw doel te bereiken! Voor ieder wat wils, van fanatieke sporter tot beginner. Wij bieden online en offline personal training aan!

Tarieven: 

1 uur personal training: €50,-

5 lessenpakket: €237,50

10 lessenpakket: €450,- 

Personal Training